9/3/13

Αγαπημένα προϊόντα Φεβρουαρίου




Helloooo!!!
Sel is here!!!!

Θα σας πω ποια προϊόντα χρησιμοποίησα περισσότερο τον βροχερό Φεβρουάριο που μας πέρασε !!!!
    

1. Revlon Just Bitten, shade : smitten  είναι το απόλυτο χρώμα για όλες τις εποχές και περιστάσεις για να μην πω πως δεν φεύγει με τίποτα από τα χείλη. Το πιο αξιόπιστο, για μένα , lip stain στην αγορά. 

2. Galenic lotion Astringente, μου την πρότεινε ένας φαρμακοποιός όταν του ανέφερα το πρόβλημα της έντονης λιπαρότητας που αντιμετωπίζω και σε συνδυασμό με τον πρωϊνό καθαρισμό με το Effaclar gel   μέχρι στιγμής με αφήνει ικανοποιημένη. Επίσης δεν νιώθω οτι μου τραβά το δέρμα και έχει ευχάριστο άρωμα.

3. Garnier Citrus - Mint Fresh Shampoo, είναι πολύ καλό σαμπουάν και δεν έχει ξηράνει τα βαμμένα μου μαλλιά (αν και η κόκκινη συσκευασία είναι για βαμμένα μαλλιά νομίζω...). Στα πλεονεκτήματα του είναι οτι δεν έχει parabens !!! Τώρα δοκιμάζω το αντίστοιχο της Timotei χωρίς χρωστικές και parabens για κανονικά μαλλιά, μόλις περάσει ο μήνας θα σας γράψω και για αυτό.

4. Essie nail polish shade : Who's the Boss, είναι μια παρόμοια απόχρωση του Mint Candy !!!

5. Apivita cleanser gel Ελιά-Λεβάντα και scrub με ελιά, το scrub είναι άπαιχτο και σίγουρα θα πετύχετε καλό deal με τις προσφορές των φαρμακείων ενώ το καθαριστικό είναι ένα απαλό και κατάλληλο για τα μάτια gel που είναι αρκετά παχύρρευστο στην υφή του. Το συγκεκριμένο είναι για τον βραδινό μου καθαρισμό.


Σας στέλνω τα φιλιά μου, περιμένω τα σχόλια σας !!!!

Love Sel !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου