28/3/10

Ok i can admit it.....

Εντάξει λοιπόν θα το παραδεχτώ.....βλέπω ασύστολα και αδιάκοπα την σειρά TRUE BLOOD και έχω πάθει πλάκα!!!!!
Είναι μια σειρά μυστηρίου καθώς η ιστορία της ανακατεύει πλάσματα της νύχτας (βαμπίρ) και άλλους μύθους με έναν τρόπο ώστε η σειρά να χαρακτηριστεί σε πολλά σημεία,κατά την γνώμη μου,σε μαύρη κωμωδία!!!!!Όλα συμβαίνουν στην Αμερική,όπως πάντα,όπου οι βρικόλακες προσπαθούν να διεκδικήσουν δικαιώματα όπως οι άνθρωποι αφού έχουν παραδεχτεί την ύπαρξή τους!!!!!Είμαστε σε μια κωμόπολη του νότου,θα καταλάβετε την προφορά τους είναι πολύ αστεία,παρακολουθώντας λοιπόν τον έρωτα που ανθίζει μεταξύ της Σούκι (άνθρωπος) και του Μπίλ (βάμπιρ) με όλα τα επακόλουθα ενός τέτοιου ασυνήθιστου έρωτα....απλά απολαυστική σειρά που ενώ τρομάζεις λίγο,θέλεις στο τέλος να καταπιείς ολά τα επεισόδια μονορούφι που λέει ο λόγος!!!Απλά δείτε το!!!!!


2 σχόλια:

  1. Αγαπημένη μου Selhena,πίστεψέ με,δεν είσαι η μόνη που κόλλησε με το True Blood!Το παρακολουθώ από τότε που άρχισε η προβολή στην Αμερική γιατί αν είναι να περιμένω μέχρι να έρθει η σειρά στην Ελλάδα και μάλιστα στον κύκλο που προβάλεται τώρα εκεί...Κούκλος ο Jason,by the way!
    Have a wonderful day,girl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή μου !sweety! πες τα!!!!Τέτοιες σειρές δεν προβάλλονται εδώ και η συγκεκριμένη είναι φοβερή!!!εχω δει 1 και 2 κύκλο και ο 3 θα προβληθεί στην Αμερική τον Ιούνιο από ότι διάβασα!!!Άντε ας περιμένουμε τι να πώ!!!!
    Kisses και καλή Ανάσταση να έχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή