26/8/10

new mascara

Λοιπόν έβαλαν εκπτώσεις και είπα επιτέλους να πάρω μια καλή μάσκαρα!!!!
Αυτή είναι η αγορά μου....



Όσες από εσάς την έχουν δοκιμάσει πείτε μου οτι έκανα μια καλή αγορά...λυπηθείτε με δεν θα έχω να φάω στο τέλος!!!!Χιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!
Αν δεν την έχετε δοκιμάσει πείτε μου απλά ποια φοράτε και γιατί έχετε μείνει ικανοποιημένες!!!!!
Θα σας πω την γνώμη μου από το προϊόν ως σχόλιο μια από αυτές τις μέρες....πρέπει να θυμηθώ να γίνω λίγο άνθρωπος.....τον ξεχνώ τον εαυτό μου σε περιόδους εξετάσεων.....

9 σχόλια:

  1. Autin exo kai go!!!min anisixeis a3izei ta lefta tis!!!ego eida diafora stis vlefarides mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως δεν την έχω δοκιμασει!Αλλα σχετικα προσφατα πηρα στις εκπτωσεις μια πολυ καλη της Clinique την High Impact..Εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη σε ολα της...δεν αφηνει κομπους τις ξεχωριζει δεν ειναι υπερβολικο το αποτελεσμα ειναι οσο πρεπει...Αλλα σιγουρα το θεμα ειναι τι ζηταει κανεις...Γιατι πηγαινοντας να αγορασω με ρωταει η πωλητρια τι θελεις να σου κανει μακριες βλεφαριδες, πυκνές και δεν ξερω κ εγω τι αλλο!Μονο μασαζ ακομα.....Εδω εβγαλε μια μαρκα με δονηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο!!!!Στο τέλος θα μας σερβίρει και καφέ η συσκευασία της μάσκαρα!!!!!
    Για την Clinique δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα για την ποιότητα της αλλά όσες έχω δοκιμάσει,άλλης μάρκας, είναι πάντα για όγκο(τις θέλω Twiggy style!!!!.Η Magnascopic είναι αρκετά καλή δίνει όγκο αλλά για να έχεις το απαιτούμενο αποτέλεσμα παλεύεις λίγο με τις βλεφαρίδες σου,της Guerlain πάλι για όγκο είναι πάρα πολύ καλή αλλά ακριβή...:-/
    και τέλος η τελευταία που είχα είναι της Givenchy το βαρελάκι που όντως γυρίζει και τις τελευταίες τριχούλες στις βλεφαρίδες αλλά πάλι η ποσότητα της στεγνώνει αρκετά γρήγορα....
    Για τις Dior μάσκαρα δεν το συζητώ δεν μου αρέσουν καθόλου...είναι λες και έχω πέντε βλεφαρίδες όλες και όλες!!!!!
    Σε ευχαριστώ που πέρασες από το μπλογκάκι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή Live and Love σε ευχαριστώ που μου δίνεις κουράγιο για την μάσκαρα!!!!Νομίζω πως δεν θα τα κλάψω τα ευρουλάκια μου τελικά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σε επισκεπτομαι απο δω και περα...κ επειδη ειμαι καινουρια καθε σχολιο για τη βελτιωση του μπλογκ εννοειται δεκτη!
    Τη Magnascopic την ειχα δοκιμασει σε δειγμα!Τι καλες πωλητριες ειχα παρει ενα αρωμα και μου τη νεδωσαν δωρο δειγμα λεμε τωρα ηταν σχεδον οπως η κανονικη σε μεγεθος!Μου αρεσε και αυτη...Της Clinique τη θεωρησα ασφαλη γιατι ειναι υποαλλεργικη και φοραω φακους!βγαλε μια φωτο με την πρωτη δοκιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν την έχω χρησιμοποιήσει αλλά ενστικτοδώς πιστεύω πως τα αξίζει τα λεφτά της. εγώ έχω της Mac μια για πυκνές βλεφαρίδες... καλή είναι δν μπορώ να πω.. αλλά η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα ήταν της Bourjoir (αν το γράφω σωστά!) μια που τη λέγανε clubbing ή κάτι τέτοιο!!! κάγκελο η βλεφαρίδα!!! το αρνητικό της: δεν έβγαινε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!


    σματς σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται πως θα ανεβάσω φωτό!!!!!!!!!
    Και εγώ φοράω φακούς επαφής και όντως πρέπει να προσέχουμε τα ματάκια μας!!!!!
    Έχω ακούσει και για την Roche Posay οτι είναι καλή...αλλά δεν την έχω δοκιμάσει!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή Από μικρό και από τρελό(τέλειο όνομα by the way!!!!!!!)είχα πάρει μία της Mac που δεν έβγαινε με τίποτα...σκέτο κάρβουνο...απίστευτη ποσότητα υλικού στην βλεφαριδούλα μου...δεν μπορούσα να την αφαιρέσω με τίποτα....
    Έπαιρνα της Bourjois παλαιότερα αλλά δεν με ικανοποιούσαν...σύνδρομο Twiggy eyes το ονομάζω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχως της Clinique βγαινει πολυ ευκολα!Εγω το ειχα παθει με μια της Maxfctor παλιοτερα ειναι οντως πικρα κδεν νομιζω με το να τροβομαστε κανει καλο στο δερμα των ματιων μας καλυτερα κατι που βγαινει ευκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή