7/9/10

play time at last!!!

Η αγαπητή !sweety! είχε την υπέροχη ιδέα να με καλέσει σε ένα παιχνίδι αγάπης!!!!
Ξεκινώ γράφοντας όπως λένε οι όροι του παιχνιδιού 10 πράγματα που αγαπώ!!!!!


1. Αγαπώ την οικογένεια μου σαφώς!!!Μου έδωσαν αν όχι όλα τα εφόδια,μια καλή ανατροφή και την ελευθερία να επιλέξω ποια θα είμαι στη ζωή μου!!!!Βέβαια όλο τρέχω για αυτούς...αλλά τουλάχιστον ακούω και ένα ευχαριστώ!!!!!
2. Αγαπώ τον σκύλο μου τον Ρόλι!!!!Υπερβολικά....μάλιστα μου λείπει πολύ γιατί λόγω εξεταστικής δεν τον έχω στην Πάτρα...καταλαβαίνετε χωρίς ούτε ένα γαβ δεν έχει νόημα το σπιτάκι μου!!!!!
3. Αγαπώ τις φίλες μου!!!!Τις απέκτησα σε μεγάλη ηλικία θα έλεγα....οκ δεν με πήραν και τα χρόνια....αλλά είναι πραγματικές φίλες και πάνω από όλα με κατανοούν η καθεμία με το δικό της χαρακτήρα!!!!!Όλες τους είναι διαφορετικές και αυτό είναι το μαγικό!!!!!
4. Αγαπώ έναν άνθρωπο που δεν είναι στην καθημερινότητα μου πια αλλά ζήσαμε σχεδόν 4 χρόνια μαζί...μεγάλωσα μαζί του....ναι είμαι ρομαντική....
5. Αγαπώ το πρωινό ξύπνημα και την ιδέα του να έχω όλη την ημέρα οργανωμένη όπως θέλω!!!!
6. Αγαπώ την ζαχαροπλαστική!!!Με χαλαρώνει να φτιάχνω γλυκάκια και μαζεύω συνταγές σαν μανιακή!!!Κορίτσι για σπίτι!!!!!
7. Αγαπώ το σινεμά...καλή ή κακή ταινία...ο χώρος του σινεμά είναι μαγικός για μένα!!!!!Απίστευτη βέβαια και η μυρωδιά του καλοψημένου ποπ-κορν!!!!!!!!!!
8. Αγαπώ να βλέπω σειρές τηλεόρασης κυρίως ξένες ξανά και ξανά μια αγαπημένη είναι το Pushing Daisies!!!!!!!
9. Αγαπώ να αγοράζω καινούρια καλλυντικά!!!!Τρελαίνομαι για καινούρια χρώματα,υφές,μυρωδιές!!!Όταν φρικάρω από το διάβασμα για παράδειγμα βάφομαι λίγο και μου φτιάχνει το κέφι!!!!!
10. Αγαπώ όταν παίρνω αποφάσεις που βοηθούν την ψυχολογία μου,όπως το να φτιάξω αυτό το μπλογκ!!!!Είστε η παρέα μου,η ψυχοθεραπεία μου!!!!Όχι δεν έχω λαλήσει ακόμα από το διάβασμα αλλά μου αρέσει να λέω αυτό που νιώθω και με κάνετε να νιώθω χαρά!!!!!


Αυτά ήταν λίγα από τα αγαπημένα μου....!!!!!
Προσκαλώ 10 άτομα να απαντήσουν και εκείνα με τη σειρά τους!!!!!
Φωτεινή , reaction , joan , yours to keep , κατερίνα , mairyliscious , maddie , kelly , από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, zoe k aka.bubbles

6 σχόλια: