29/8/11

καλοκαίρι τέλος???όχι δεν θέλω!!!

Γιατί να νομίζουμε πως τελείωσε το καλοκαιράκι?Εντάξει κάνει ζέστη και θέλεις να είσαι όλη την ώρα με το τηλέφωνο του ντουζ (πάντα!) αλλά είναι τόσο όμορφα να ξυπνάς και να βλέπεις ήλιο παντού,ανθρώπους με σανδάλια και καλοκαιρινά ντυσίματα!!!!Μπορεί να φταίει πως θεωρώ το καλοκαίρι την εποχή μου αλλά  ό χ ι  δεν θέλω να τελειώσει το καλοκαίρι!!!!

Αύριο έχει τα γενεθλιά του ο αγαπημένος μου και δώρο ακόμα δεν έχω αποφασίσει...καμιά ιδέα..ρίξτε τις ιδέες σας έχω αγχωθεί!!!!


Να ευχηθώ συγχαρητήρια σε όσους περίμεναν σήμερα τα αποτελέσματα τους και γενικά σε όλα τα νεαρούτσικα παιδιά που αποφασίζουν το μέλλον τους να είναι γεμάτα αισιοδοξία και τύχη!!!!!


Διάβασα τέσσερα βιβλία φέτος..το είχα αφήσει το άθλημα και είπα να πέσω με τα μούτρα...(υπερβολική καρκίνος θα με έλεγα...!!!) και είναι φίλοι μου τα εξής:





Το τριανταφυλλάκι



Το κόκκινο ρουμπίνι

Ο δίαβολος και η δεσποινίδα Πριμ


Pretty little liars

Με τα δύο πρώτα βίβλια ξετρελάθηκα και μάλιστα το καθένα από αυτά έχει και συνέχεια ο΄ποτε ετοιμάσου καλό μου πορτοφόλι θα αδειάσεις για ακόμα μία φορά!!!!!

Το τελευταίο βιβλίο μάλιστα είναι και σειρά την οποία παρακολουθώ ανελειπώς μπορώ να πω!!!Δείτε την έχει ανατροπές!!!Βέβαια όπως συνηθίζεται δεν έχει καμιά σχέση με το βιβλίο αλλά το σενάριο του είναι πάρα πολύ καλό!!!

Σας φιλώ να έχετε όμορφη εβδομάδα!!! 

5 σχόλια:

  1. Makari na min teleiwne pote to kalokairi!! Alla i pragmatikotita mas prosgeiwnei asxima.. Eksetastiki, mathimata kai krua vradia!!!
    Mmmm.. dwraki gia ton filo sou e? Egw protimw na pernw sto agori mou kuriws rouxa (mplouzes, poukamisa ktl)!! San kales idees omws einai kai ena omorfo roloi (an tou aresei na foraei!), kati sxetiko me to epaggelma tou i tin agapimeni tou omada.. Auta thewrw san klassika dwra, apo kei kai pera an gnwrizeis oti thelei kati polu kai den to exei parei akoma mporeis na tou pareis auto!
    Oso gia ta vivlia exw akousei kala logia gia to prwto kai mias pou to protineis kai esi tha to diavasw epitelous kapoia stigmi kai egw! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι χαίρομαι λιγάκι που τελειώνει το καλοκαίρι...Δεν μου άφησε και την καλύτερη γεύση,οπότε θέλω να έρθει το φθινόπωρο,που είναι η δική μου εποχή!!!
    Να χαίρεσαι τον καλό σου!!!Εγώ θα πρότεινα να του έπαιρνες ένα ωραίο ρολόι ή ένα μπλουζάκι...Κάτι χρηστικό τέλος πάντων...
    Το Τριανταφυλλάκι το έχω διαβάσει και εγώ και είναι πράγματι μοναδικό!!!
    Καλό το βιβλίο Pretty Little Liars???Παρακολουθώ κι εγώ τη σειρά και γι' αυτό σε ρωτάω...
    ΜΜΜάκια καλή μου & να περάσεις υπέροχα την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μπορουσα να ξεκολλησω απο το τριανταφυλλακι και τις συνεχειες του...απιστευτο βιβλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σ'ευχαριστω πολυ!
    καλη επιτυχια!!!

    zizi
    www.zizibloom.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή