12/1/12

Που είναι οι πόροι μου ?

Ο τίτλος πραγματικά είναι μυστήριο !!!!

Στην προηγούμενη ανάρτηση με τα 11 αγαπημένα του 2011 μου κάνατε σχόλια για την κρέμα ενυδάτωσης που είχα γράψει και αποφάσισα να σας ενημερώσω επί του θέματος .

Όλες εμείς με το λιπαρό και γεμάτο πόρους δερματάκι μας έχουμε ελπίδα !!! Ναι ναι έχουμε ελπίδα !!!

Πριν τα Χριστούγεννα είχα πάρει ένα δείγμα από τα Hondos εδώ στην Πάτρα ενός σερουμ του Dior παρακαλώ, το οποίο υποσχόταν σμίκρυνση των πόρων και ενυδάτωση για λιπαρές επιδερμίδες. Θεώρησα και εγώ πως άξιζε μια δοκιμή και αν περνούσε και το τεστ θα αφαιρούσα 62 περίπου ευρώ από το κροκό-μωβ πορτοφολάκι μου για να το αποκτήσω....ευτυχώς παιδιά που απέτυχε παταγωδώς !!!
Γέμισα σπυράκια και ένιωθα ένα φιλμ παράξενης ενυδάτωσης στο δέρμα μου, λες και άπλωνα βαζελίνη....
Απελπίστηκα όσο να'ναι αλλά σκέφτηκα να δοκιμάσω καμιά φαρμακευτική κρεμούλα που και πιο ελεγμένη θα είναι και σίγουρα πιο φθηνή.
Το έψαξα ελάχιστα μιας και μου καρφώθηκε η ιδέα να επιλέξω την La Roche Posay ως εταιρεία, μπήκα στο site τους και με ελάχιστο ψάξιμο πάντα για ευαίσθητα δέρματα κατέληξα στην περίφημη Effaclar Duo. 




Το κορυφαίο είναι πως πέτυχα εκείνη την περίοδο και έκπτωση 20% οπότε την αγόρασα περίπου στα 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά !!!
Σαν χρήση η ιδαιτερότητα που έχει είναι  πως την εφαρμόζεις μια φορά την μέρα πάντα σε καθαρή επιδερμίδα, εγώ το εναλλάσω πότε πρωί πότε βράδυ, λειτουργεί επίσης και σαν άψογη βάση για το μεικ-απ !!!
Οι πόροι έχουν μικρύνει πάρα πολύ, η λιπαρότητα μας αποχαιρετά αργά αλλά σταθερά και σχεδόν όλοι έχουν παρατηρήσει την αλλαγή (μέσα σε αυτούς και ο Δημήτρης !!! ) συν του οτι νιώθω άνετα όταν δεν φοράω μεικ-απ !!!
Δοκιμάστε τη αν ψάχνετε για ένα τέτοιο προϊόν !!!

Σας φιλώ..την έκπληξη δεν την ξεχνώ πρέπει να βρω όμως χρόνο !!!


12 σχόλια:

  1. Λατρεύω την La Roche Posay!!!
    Εγώ δεν αποχωρίζομαι ποτέ την Effaclar K και τον τελευταίο μήνα πήρα και την Effaclar Duo για να τις εναλλάσσω!
    Δοκίμασε και την Effaclar K πάντως και θα καταλάβεις! Είναι αρκετά διαφορετικές...
    (η Κ έχει πιο λεπτή σύσταση και δεν είναι τόσο λιπαρή...)
    Θα την λατρέψεις είμαι σίγουρη!

    Touch Of Rouge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AnGelmArY tin epairna pio palia tin effaclar K ws efivi me spurakia kai ontws kanei polu kali douleia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γω φαν της Effaclar ειμαι!! Εχω το καθαριστικό, το ιαματικό νερό και μια κρεμα προσώπου που κερδισα σε εναν διαγωνισμό και ειναι σουπερ (αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι). Πιστεύω ότι έχει απο τα καλύτερα προιότνα της αγοράς...να και μετα από αρκετα χρόνια, φέτος λάκισα και μολις αγορασα ενα καθαριστικό της apivita για αλλαγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kala ekanes Kerasia mou!
      Pisteuw pws pou kai pou prepei na allazoume proionta gia na min sunithizei to derma sta idia pes mou pws tha paei me to katharistiko tis apivita isws to dokimasw kai egw!!!

      Διαγραφή
  4. Αν και δεν έχω λιπαρή επιδερμίδα-το αντίθετο θα έλεγα-μου αρέσει το συγκεκριμένο προ'ι'όν και η συγκεκριμένη εταιρία, γενικότερα.Έχω ακούσει απο φίλες μου που έχουν χρησιμοποιήσει την Effaclar, τα καλύτερα λόγια.Όταν βγάζω κανένα σπυράκι, βάζω την Εffaclar A.I.,που είναι απλά τέλεια,τοπικά και ξενοιάζω μια και καλή..Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια,θα πάω σήμερα κιόλας να ζητήσω δειγματάκι απ'το φαρμακοποιό μου γιατί κορίτσια....εγώ ακόμη παιδεύομαι!!! :(((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι από τις αγαπημένες μου.. Θα ζητήσω κάποιο δείγμα και εγώ να την δοκιμάσω!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά όλο και περισσότερο ακούω ενθαρυντικά λόγια για την συγκεκριμένη κρέμα,και σκέφτομαι να ζητήσω και εγώ δείγμα να την δοκιμάσω...φιλάκια πολλά γλυκιά μου και καλό σου σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Einai kalis poiotitas krema Naatasa mou kai se emena toulaxiston to apotelesma me dikaiwnei gia tin agora tis!!!Pes mou entupwseis molis tin dokimaseis!!!filia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή