4/3/12

February's stuff

Γλυκούλες μου καλή άνοιξη να έχουμε επιτέλους !!!
Οι τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου μας άφησαν μια υπέροχη λιακάδα και ο Μάρτης απογειώνεται στην πρώτη του εβδομάδα !!!
Όπως καταλάβατε είμαι και εγώ παιδί του ήλιου όπως όλοι οι Έλληνες !!!

Προχωρώ στα προϊόντα του Φεβρουαρίου που χρησιμοποίησα περισσότερο :


Garnier BB Cream shade: Light
Από ένα δείγμα σε ένα περιοδικό έφτασα να αναρωτιέμαι γιατί τόσο καιρό δεν έχω πάρει αυτό το προϊόν. Είναι πάρα πολύ καλό προιόν για την τιμή του (με εκπτώσεις από τα Hondos 20% μου κόστισε περίπου 7 ευρώ αρχική έχει 9.99 ευρώ) με τέλεια μυρωδιά !!! Απλώνεται εύκολα και μπορείς με στρώσεις να έχεις αποτέλεσμα καλυπτικού make-up, δεν φράζει τους πόρους (δεν έβγαλα  νεα σπυράκια σημαντικό τεστ αυτό) και έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF15 καθόλου άσχημα !!!!



Syoss dry shampoo

Δυστυχώς αυτό το προιόν είναι μια απογοήτευση για την αγορά, σκληρή κριτική αλλά δεν μου άρεσε
καθόλου και φοβάμαι πως πείραξε την ποιότητα των μαλλιών μου. Η τιμή του δελεαστικότατη, γύρω στα 4 ευρώ αν θυμάμαι καλά, το θύμα, εγώ, παρακινήθηκε από το γεγονός πως η λιπαρότητα τελευταία είχε ξεφύγει από τα νορμαλ επίπεδα, αποτέλεσμα ήταν η αγορά αυτού του προϊόντος. Ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης έιχα σαν αποτέλεσμα κομμάτια άσπρης πούδρας παντού στο κεφάλι μου, τα μαλλιά μου μύριζαν οινόπνευμα (φοβήθηκα για αφυδάτωση) και όταν έπιανα τα μαλλιά μου είχα την αίσθηση πως έπιανα την πούδρα, πόσο τρελό είναι αυτό ???
Ποτέ πάλι αυτό το προϊόν...



Galenic exfoliating cream

Μετά από καιρό αγόρασα πάλι εκμεταλλευόμενη μια έκπτωση σε φαρμακείο αυτό το 2 σε 1 προϊόν, πρώτες εντυπώσεις ??? Φανταστικό απαντώ !!! Η διαδικασία εφαρμογής του έχει ως εξης : σε καθαρό πρόσωπο απλώνεις ένα στρώμα αυτής της κρέμας, περιμένεις 5 λεπτά, βρέχεις καλά τα δακτυλά σου και τρίβεις το δέρμα με κυκλικές κινήσεις, ξεπλένεις και είσαι έτοιμη !!! Το πρόσωπο μου εκτός από καθαρό είναι και λαμπερό, χάρηκα πολύ που το αγόρασα τελικά γιατί ήμουν πολύ διστακτική έως αγενής θα έλεγα με την εκπρόσωπο της εταιρείας στο φαρμακείο...naughty me... !!!!



Aussie Frizz Shampoo, Volume Conditioner

Με τα μαλλιά μου να είναι πολύ μπερδεμένα (είναι κουρεμένα κοντό καρέ τι πρόβλημα έχουν επιτέλους ???) είπα να δανειστώ αυτόν συνδυασμό προϊόντων από το μπάνιο της αδερφής μου και παραδέχομαι πως έκανα πολυ καλά !!! Φανταστικά !!! Στα μαλλιά μου αυτά τα συστατικά δουλεύουν πολύ καλά αφήστε που το άρωμα τους μένει και την επόμενη μέρα (πήρα κομπλιμέντο από τον Δημήτρη μου ) !!!

Αυτά είχα να σας γράψω για οτι μου άρεσε τον Φεβρουάριο !!!
Να περνάτε όμορφα !!!
Φιλάκια !!!


12 σχόλια:

  1. Τα αγαπημένα όλα εκτός από την ΒΒ είναι πολύ ωραία....η συγκεκριμένη κρέμα μου αφήνει μια γυαλάδα που αν δεν βάλω πούδρα μετά φεγγοβολάω!!!δεν νομίζω να την ξανααγοράσω...το σαμπουάν syoss δεν το ξέρω καν, το συγκεκριμένο!!
    θα ήθελα να δοκιμάσω την κρέμα προσώπου,και όσο για τα Aussie λατρεμένα απλώς....ωραία τα αγαπημένα σου!! φιλιά γλυκιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η bb cream ανηκει και στα δικα μου αγαπημενα, με εχει βολεψει πολύ!! Το αρωμα των aussie πραγματικά δεν παιζεται! Με δελεασες με την exfoliating cream της galenic, ισως τη δοκιμασω! Πολυ ωραιο το blog σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw antitheta me th natasa, thn agapw thn BB!! exw kanei ki egw ena review pou thn apothewnw :P
    Ta ypoloipa tha hthela poly na ta dokimasw..elpizw syntoma :)
    erwthsh: h apolepistikh einai gia olous tous typous dermatos? exw themata akmhs k psaxnw mia apolepistikh..

    filakiaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. an 8umamai kala mou tin proteine i farmakopoios gia lipara euais8ita dermata epeidi exei kapws xontrous 8a elega kokkous apolepisis,isws gia derma me akmi na prepei na pareis ena me leptokokkous kokkous apolepisis gia na apofugeis traumatismous tou dermatos sou,elpizw na se voi8isa!

      Διαγραφή
  4. Το syoss το πήρα και εγώ το χρησιμοποίησα 2 φορές ακριβώς και τέλειωσε... απίστευτο!!! γενικά δεν έχω μείνει ευχαριστημένη από κανένα dry shampoo... :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Despina egw oute pou to teleiwsa to Syoss ,toso xalia den to perimena kai na sou pw tin ali8eia tremw na dokimasw allo dry shampoo...mmm ante isws na dokimasw tis klorane mias kai polla blogs anaferoun oti einai kalo proion!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία όλα τα αγαπημένα σου!! Τα σαμπουάν της Aussie θέλω κι εγώ να τα δοκιμάσω γιατί από φριζάρισμα έχουμε πλεόνασμα!! ;) Ωραίο το blogaki σου! xx Menia
    http://menia-prettylittlethings.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχεδιάζω η επόμενη μου αγορά να είναι Aussie!! :)

    http://notebookofclaire.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή