17/1/13

ΜΩΒ ΚΑΙ ΜΩΒ ΚΑΙ ΜΩΒ ΚΑΙ ΜΩΒ


Γειά σας κορίτσια ! 

Τι κάνετε ;; Πως είστε ;; Εμείς πολύ καλά , και λέω εμείς γιατί η Selehna σας αφήνει λιγάκι ( έμπλεξε με το Πανεπιστήμιο βλέπετε ) και όσο μπορώ θα σας "πρήζω" εγώ , το αδερφάκι της ! Είμαι η Αντιγόνη ( αλλιώς Bougatsaki_Iw) και θα σας ενημερώνω εγώ για ότι νέο διαβάζω και κάνω-μαθαίνω !
Τώρα , στα δικά μας .. Εδώ και καιρό βλέπουμε παντού μωβ .. Μωβ κραγιόν , μωβ σκιές , μωβ μάσκαρες ! Είναι μια τάση που είναι από πέρυσι στη μόδα αρκετά και υπάρχουν πολλές που την δοκίμασαν και δοκιμάζουν (είμαι και εγώ μία από αυτές !) ! Είναι ένα έντονο χρώμα και αν το ψάξουμε λίγο καλύτερα αντικατοπτρίζει την αρχοντιά και την πνευματικότητα. Το μωβ σε μικρές δόσεις λειτουργεί και ως διεγερτικό της δημιουργικότητας αλλά σε μεγαλύτερες ποσότητες μπορεί να δημιουργήσει κατάθλιψη και μελαγχολία. 
Εντάξει το τελευταίο μας ρίχνει λίγο , αλλά εγώ δηλώνω υπέρμαχος του μωβ γιατί το θεωρώ ανατρεπτικό και πολύ ιδιαίτερο για όσες το προτιμούν . Και δεν χρειάζεται να το επιλέγεις πάντα πολύ έντονο ( αν φοβάσαι το αν σου πηγαίνει ) , μπορείς να το δοκιμάσεις και σταδιακά ! Δηλαδή ένα απαλό μωβ σε κραγιόν είναι το Quite The Thing της MAC , από την σειρά supreme sheen , που είναι διακριτικό και αν δεν βάλεις κ μολύβι είναι πολύ απαλό . Αν πάλι κάποιες είναι τολμηρές ( σαν και μένα ! ) μπορούν να δοκιμάσουν ή το Cyber της MAC ( satin ) ή το Violetta της MAC ( amplified ) που είναι δυο έντονα μωβ κραγιόν , ειδικά το Cyber που μοιάζει με μαύρο-μωβ .
Όσο ψάχνεις , βέβαια , βρίσκεις πολλά μωβ έτσι και εγώ θα σας δείξω ποια μου κέντρισαν το ενδιαφέρον από τη MAC .
Eλπίζω να σας αρέσουν ( και να σας άρεσα και εγώ ! ) !
Τολμήστε το , δεν χάνετε τίποτα :)
xoxo
Bougatsaki_Iw



4 σχόλια:

  1. πόσο το αγαπώ το μωβ!!
    υπέροχο χρώμα ειδικά αν έχει και μια υποψία ροζ μέσα..υποκλίνομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. myStickland συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ! Είναι ένα εντυπωσιακό χρώμα είτε πιο βαθύ είτε πιο σκούρο !
    (απάντησε το Bougatsaki_Iw γιατί η Selehna τρέχει και δεν φτάνει )
    Ευχαριστούμε για το σχόλιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωβ... Έχω δύο,ένα Avon και ένα Yves Saint Laurent(σκούρο, με καφέ υποτόνους, περισσότερο σκούρο δαμασκηνί θα το έλεγα). Dεν το τολμώ συχνά όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Korina μου νομίζω ότι πιο πολύ θα σου πηγαίνουν τα μωβ σαν το Violetta της MAC επειδή έχεις και ανοιχτή επιδερμίδα ! Για δες τοοο ...
    (Bougatsaki_Iw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή