7/4/13

Testing some of Synchroline's products

Google image



Καλή άνοιξη να έχουμε !!!!

Ελπίζω όλοι να είστε καλά και να μην ταλαιπωρείστε από τις ανοιξιάτικες αλλεργίες ;-)

Πριν από αρκετό καιρό η Boogatsaki_Iw παρέλαβε ένα γεμάτο δέμα από την εταιρεία εισαγωγής Κ.Α. Παπαέλληνας ΑΕΒΕ, Cyprus Pharmaceutical Organization. Τα προιόντα που περιλάμβανε αυτό το δέμα ήταν από τις εταιρείες Synchroline και Orofluido. Άρα μιλάμε για περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Προσωπικά δοκίμασα μόνο τα προϊόντα της Synchroline μιας και πριν κάποιο καιρό είχα δοκιμάσει το καθαριστικό τους (τα δειγματάκια είχαν face cleanser, face cream, body lotion). 

Το καθαριστικό προσώπου :
Google image

Η περιγραφή του προϊόντος :
Αφρίζον gel καθαρισμού προσώπου με βάση καθαριστικούς παράγοντες αμινοξέων, εκχύλισμα από χυμό μήλου και πανθενόλη που καθαρίζει σε βάθος και καταπραύνει την επιδερμίδα. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας ακόμα και για την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο ακόμα και για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Να συμπληρώσω απλά πως αυτό που περιγράφει όντως ισχύει ! Ένιωσα την επιδερμίδα μου καθαρή και καθόλου στεγνή , ερεθισμένη.

Τα υπόλοιπα δείγματα είχαν να κάνουν με την ενυδάτωση προσώπου και σώματος.


Η ενυδατική κρέμα :

Google image
Η περιγραφή του προϊόντος :

Ενυδατική κρέμα προσώπου και λαιμού που συγκρατεί και επαναφέρει την υδατική ισορροπία της επιδερμίδας σας. Παράλληλα προστατεύει από τη φωτογήρανση (φίλτρα UVA). Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή της, απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Κατάλληλη και για νεανικές επιδερμίδες. Χρήση: πρωί - βράδυ.

Να τονίσω πως ενώ το δέρμα μου είναι αρκετά λιπαρό είναι ταυτόχρονα και πολύ αφυδατωμένο επομένως καταλαβαίνετε οτι η κρέμα αυτή μόνο καλό μου έκανε. 
Χαρακτηριστικά με την αδερφή μου καταλήξαμε να λέμε πως έχουμε μαλακή επιδερμίδα μωρού ;-)
 Σίγουρα θα την αγοράσω για τον χειμώνα καθώς το καλοκαίρι χρησιμοποιώ σμηγματορυθμιστικές κρέμες για να μην παραγυαλίζω...

Η κρέμα σώματος :

Google  image

Η περιγραφή του προϊόντος :

Ενυδατική κρέμα σώματος που επαναφέρει την υγρασία της επιδερμίδας σας. Χάρη στα μαλακτικά ενυδατικά συστατικά της, χαρίζει μεταξένια και απαλή επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Χρήση: πρωί - βράδυ.

Αυτή η κρέμα σίγουρα είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει και θα είναι μέσα στις επόμενες αγορές μου. 


Να τονίσω πως τα παραπάνω είναι η δική μου ειλικρινής άποψη και πως όσα προιόντα σας ανέλυσα τα χρησιμοποίησα για καιρό για να έχω μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη.


Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτηση, περιμένω σχόλια σας !!!
Love Sel 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου