2/11/11

ELF finally arived!!!

Όπως λέει και ο τίτλος περάσαμε ένα δράμα εγώ και τα elf καθώς η παραγγελία που είχα κάνει ενήμιση μήνα πριν ποτέ δεν έφτασε! Μετά από συνεννοήσεις μέσω mail, πραγματικά έμεινα ευχαριστημένη από την πρόθεση της εταιρείας να εξυπηρετήσουν όποιον πελάτη νιώθει δυσαρεστημένος, ζήτησα να γίνει πάλι η ίδια παραγγελία μιας και ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα προϊόντα τους και να τι παράγγειλα :

Πούδρα διόρθωσης τόνου επιδερμίδας, πολύ καλή ποιότητα πραγματικά και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια, για να καταλάβετε αφού βάλω πρώτα την ενυδατική με χρώμα (La Roche Posay Hydreane Teinte) που σας έδειξα σε προηγούμενη ανάρτηση απλώνω μια στρώση από αυτή την πούδρα και τέλος ολοκληρώνω με το μεικ-απ της Clinique (Superbalanced Powder Make-Up) το αποτέλεσμα είναι φανταστικό δλδ η γυαλάδα και εγώ τσακωθήκαμε τελικά !!!!

Υγρό eyeliner στην απόχρωση του λαδί θα έλεγα είναι το χρώμα,η συσκευασία πραγματικά είναι μικρή αλλά δεν πειράζει λιγότερος χώρος στο νεσεσερ !!! Το πινέλο της συσκευασίας είναι κοντό δλδ άβολο και χρήσιμο μόνο αν τρελαίνεστε για χοντρή υπογράμμιση στις ρίζες των βλεφαρίδων σας. Η διάρκεια του μιας και δοκιμάζω πρώτη φορά τέτοιου τύπου eyeliner είναι ικανοποιητικότατη !!!


Ρουζ στην πιο μικρή συσκευασία που έχω αγοράσει, αυτό το κάνει δύσκολο να πιάσεις προϊόν με το πινέλο αλλά όταν το καταφέρνεις αποκτάς μια ροδακινί φθινοπωρινή γυαλάδα στα μαγουλάκια και ευχαριστιέσαι που με 1,70 του ευρώ αγόρασες ένα αξιοπρεπές προϊόν !!!!

Google Images

Τέλος αγόρασα αυτό το πινέλο γιατί το βρίσκω βολικό που έχει από μόνο του αυτήν την κλίση για να βάζεις ακόμα πιο σωστά το ρουζ πάνω στα ζυγωματικά και όχι παντού στο πρόσωπο !!! Ναι είμαι και εγώ από αυτές που τα μήλα δεν είναι εμφανή...τυχερά είναι αυτά !!!!

Αυτά ήταν όλα και πραγματικά για 4 μόνο προϊόντα τράβηξε τόσο καιρό αυτό το shipping ????

4 σχόλια:

  1. Μεγειά! σου εύχομαι να τα τελειώσεις γρήγορα! χαχα
    Το πινέλο πρέπει να είναι πολύ βολικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μμ..σε καταλαβαίνω!! εγω είμαι ανυπόμονη με τις αγορές μου..όταν θέλω κάτι, το θέλω αμέσως, έτσι αποφεύγω να αγοράζω καλλυντικά απο το ίντερνετ..απο την άλλη, αν δεν τα δω και τα δοκιμάσω απο κοντα, δεν είμαι ποτέ σίγουρη, για το αν είναι ιδανικά για εμένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. polu omorfo to blog sou kai kales agores , exw akousei tosa polla gia ta elf kai nomizw prepei na parw estw kai ena pragma gia na dokimasw :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή