15/1/12

Ώρα για δώρα !!!

Τελικά η έκπληξη που σας έλεγα πραγματοποιήθηκε και σας οργανώνω ένα giveaway για τους 100 και followers που απέκτησε αυτό το blog !!!


Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που διαβάζετε τις αναρτήσεις μου και μου γράφετε τα σχόλια σας !!!

Λοιπόν το δωράκι περιλαμβάνει τα εξής :



















Όπως βλέπετε όλα είναι από την εταιρεία Essence που στην Πάτρα την γύρευα και στο Άργος τελικά την βρήκα αλλά οκ τουλάχιστον την βρήκαμε !!!
Τα προϊόντα είναι επιλογή της αδερφούλας μου και είχε στον νου της ένα ολοκληρωμένο look με έντονα μάτια και nude χείλη !!!
Μπορώ να σας πω πως από όλα αυτά έχω πάρει για μένα την ίδια μάσκαρα και έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη για τον όγκο που δίνει !!! Για τα υπόλοιπα θα αφήσω την νικήτρια να μας γράψει ένα review !!!


Πρώτη φορά οργανώνω κάτι τέτοιο, θέλω να ευχηθώ σε όλες καλή επιτυχία και οι όροι συμμετοχής είναι οι εξής : 

1ον Να είστε μέλη αυτού του blog μέσω Google Connect
                     
2oν Αφήστε μου ένα σχόλιο με την γνώμη σας για το blog και τι θέμα θα θέλατε να έχει  η επόμενη ανάρτηση

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις  5 Φεβρουαρίου 2012 και η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.random.org/ 



Καλή επιτυχία !!!!

16 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τους 100 followers! Αντε και στους 1000 τώρα!
    Τελειο το δωρο! Δεν εχω δοκιμάσει ποτέ τα essence και θέλω πολύ. Ασε που οι επιλογές σας είναι φοβερες. Μακαρι η νικήτρια (αν δεν ειμαι εγώ :P) να ανεβάσει και ένα review & swatches.
    Λοιπον οσο για το επόμενο post...αν και πιστεύω πως μαρέσει να είναι δίκη σου η επιλογή...θα ήθελα να δω ένα outfit of the day!! Αααα ή ακόμα καλύτερα θα σε κάνω tag σε μια αναρτηση που θα ετοιμάσω σύντομα για να την κάνεις και εσύ!! (στο αφήνω για έκπληξη)
    Αντε καλή επιτυχία σε όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν να τους χιλιάσεις και να συνεχίσεις ακάθεκτη το blogging γιατί μας αρέσει να σε διαβάζουμε.Δεύτερον,το θέμα μπορείς να το επιλέξεις εσύ αρκεί να είναι γραμμένο με το δικό σου στυλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για τους 100 Followers! Τελικά μ' αρέσει που τα Essence αποδείχτηκε ότι αρέσαν σε όλες όσες τα δοκιμάσαμε.
    Θα ήθελα ένα post με αγαπημένα σου accessories (θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να κάνω ένα), πράγματα που αγαπάς πολύ και δε μπορείς να αποχωριστείς αλλά τα φοράς συνέχεια
    Καλή επιτυχία σε όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sugxarhthria gia tous followers!Kai ta dwra einai uperoxa!8a 8ela na dw ena what's in my bag h ena everyday makeup routine gia ton tupo tou dermatos sou!
    Filia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sugxaritiriaaaaa!me to kalo kai 200!euxomai na se petuxainoume na bloggareis pio suxna!tha ithela ena post opos eisai to proi kai vgaineis exo!akoma kai avafi!opos eisai kathimerina telos padwn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια κοπέλα μου :) Τα δωράκια είναι υπέροχα έχω να σου πω.. Όσο για το τι θα ήθελα να αφορά το επόμενο ποστ, χμμ θα έλεγα τα αγαπημένα σου beauty tips!!
    Φιλάκια πολλά και καλή επιτυχία σε όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το blog σου ειναι υπέροχο στο χω 3αναπει!!:)οσο για αναρτηση βαλε κατι για ματια..θα ηθελα να δω βημα βημα ενα καλο βαψιμο που να δινει βαθος αλλα να μη μικραινει τα ηδη μικρα μ ματακια!Ευχαριστω! :ρ

    ααα και θελω και να κερδισω και θα σου κανω και review μουρλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. First of all Congratulations!!!! Na ginoun millions :D
    Tha ithela na kaneis post me to Prwini kai vradini peripoiisi proswpou, Facial routine sou.
    Good luck se oles mas, teleio to dwro !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για τους 100 αναγνώστες!!! Εύχομαι σύντομα να διπλασιαστούν....keep blogging!!!! Τέλεια τα δωράκια σου...κι εμάνα μου αρέσουν ιδιαίτερα μία μάσκαρα και ένα base coat που έχω πάρει απ'την essence!!! Καλή επιτυχία σε όλες τις followers!!!! Θα ήθελα πάρα πολύ να δω ένα everyday makeup routine!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφο το blog σου και ευχαριστούμε πολύ για το giveaway!
    Όσον αφορά για το θέμα, μπορείς να γράψεις οτιδήποτε για κάτι που σου κίνησε το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό, όσο random και αν είναι αυτό!
    5glamclub.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια για τους followers!!!! Ωραίο giveaway και πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε essence!!! Για τα posts πιστεύω πως παίζει ρόλο η έμπνευση της στιγμής οπότε δεν θα κάνω παραγγελία!!! :o))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συγχαρητηρια ευχομαι ολοψυχα να τους χιλιασεις τους followers !!!

    τελειο το giveaway! thx!!!

    mmmm θεμα... νομιζω θα συμφωνησω με την elena ειναι αναλογα με την στιγμη! οτι κ να γραωεις εμεις θα είμαστε εδω :)

    keep up the good work!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια για το blog σου!! Να τους χιλιάσεις του followers!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω essence!! Εγώ θα ήθελα να δω ενα post για τα χειλια (περιποίηση-αποχρώσεις κτλ)
    Έχεις και βραβείο, μπορείς να δείς εδώ: http://lilasbeautydiary.blogspot.com/2012/01/kreativ-award-to-3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταρχας συγχαρητηρια και να τους 1000σεις!!!!!! Τελεια τα δωρακια που μας κανεις, ειδικα αυτη τη μασκαρα την εχω βαλει στο ματι καιρο;-)

    Το επομενο ποστ θα το αφηνα πανω σου αλλα αφου πρεπει να πω...λεω "what's in my bag" ή all time favorites!!You choose!!

    Καλη μας επιτυχια:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια!!! Να τους χιλιάσεις! Λοιπον, εμένα μ αρέσουν πολύ τα swatches, με βοηθούν πολύ στο τι να αγοράσω, αλλά και τα what's in my bag, what's in my makeup bag κλπ(είμαι λιγουλάκι περίεργη)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια για τους 100 followers! Πολύ όμορφα και τα δωράκια σου...! Όσο αφορά την επόμενη σου ανάρτηση και το θέμα της, θα μου άρεσε να γράψεις για αγαπημένες σου κρέμες περιποίησης προσώπου! Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή