12/2/13

ΜΙΚΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ !!!



Γεια σας κορίτσια ! Τι κάνετε ;; Πως πάει η εξεταστική σας ;; Αν δεν έχετε είστε από τις τυχερέεεεςςς !!! Η Selehna όλο διαβάζει και εγώ διαβάζω θεωρία στατιστικής και ... ΠΦΦΦΦΦ !!!
Αλλα σήμερα , μετά το μάθημα που είχα έκανα εξόρμηση στα μαγαζιά γιατί δεν άντεξα .. Ήθελα κάτι μικρό να μου φτιάξει τη διάθεση και να στείλω λίγη θετική ενέργεια και στη Selehna μου !
Δεν χρειάζεται να περιαυτολογήσω .. Ξέρετε που θα έτρεξα .. Ναι ναι ναι στη MAC !!! 

Εδώ και καιρό η Selehna είχε δει ενα κραγιόν από την λατρεμένη μας Estee ( blogger με κανάλι στο Youtube essiebutton , δείτε τη είναι πάρα πολύ γλυκιά και με καλές γνώμες για διάφορα καλλυντικά )το γνωστό Brick-o-La ! από τη σειρά Amplified . Έχει ένα χρώμα κεραμιδί πολύ απαλό με ελάχιστο κόκκινο σαν βάση , αλλά ελάχιστο . Για να καταλάβετε σε μένα βγαίνει κεραμιδί ανοιχτό ενώ στην Estee ( όταν το είδαμε στο κανάλι της ) έβγαινε ένα κόκκινο με εμφανείς τους τόνους του κεραμιδί . Η Selehna καταχάρηκε !!! E και αφού ήμουν στον πειρασμό ενέδωσα ... Σας έχω πει οτι λατρεύω τα μωβ ? Ναι σας το είπα .. Ε λοιπόν βρήκα το τέλειο μωβ !! Πιο τέλειο νομίζω πως δύσκολα θα βρω. Καμιά σχέση με το Violetta , Rebel , Strong Woman (σειρά Strength ) Quite the Thing . Είναι ένα ιδιαίτερο καθαρό μωβ με υποτόνους λιλά ( το επίσημο site το ερμηνεύει ως blue violet εγώ θα το’λεγα λιλά ) από τη Pro Longwear (δηλαδή ματ αποτέλεσμα ) το Goes and Goes . Είναι πραγματικά απίστευτο !!! Μου το έβαλε η κοπέλα μαζί με Nightmoth (ναι είναι πολύ σκούρο , αλλά είχε καταπληκτικό αποτέλεσμα ) και μου έβαλε κ ένα καταπληκτικό ρουζ το Dollymix . Εγώ δεν προτιμώ τα ροζ-μωβ , πως να σας πω το Pinch me ειναι το αγαπημένο μου και αυτό χρησιμοποιώ .. Αλλα αυτό σε συνδυασμό με το κραγιόν ήταν απίστευτο . Έχω και την εντύπωση οτι το ανακάτεψε λίγο με το Passionately Tempted αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρη γιατί είδα μόνο το Dollymix και είδα οτι πέρασε το πινέλο και από το διπλανό και το διπλανό ήταν αυτό ( πάλι σας πρήζωωω αλλά θέλω να σας τα λέω όλααα ) . Το πήρα το κραγιόν και είμαι πανευτυχής ! Πιο πολύ και απο το Violetta το λάτρεψα !!! 
Τέλος , η Selehna ήθελε ένα κονσίλερ και μου είχε ζητήσει το Lumi Magique της L'Oreal . Δεν το ήξερα και η κοπέλα που βρισκόταν στη L'Oreal στα Sephora μου είπε οτι είναι ένα αρκετά καλό και καλυπτικό κονσίλερ ( τώρα περισσότερα θα μας πει η Selehna μόλις το δοκιμάσει ) και έχει 4 αποχρώσεις, εγώ της πήρα την 01 Light γιατί έχει πιο ανοιχτή επιδερμίδα .

Αυτά είχα να σας πω και εγώ .. Σας κούρασα λίγο , εντάξει .. Αλλά οτι κάνω σε σας σκεφτείτε το σε μηνύματα και τηλέφωνα στη Selehna και παρόλα αυτά με ακούει, δεν μου το κλείνει στα μούτρα !!!
Απο κάτω θα βρείτε φωτογραφίες απο την μικρή έκπληξη !
Θα τα πούμε σύντομα πάλιιιι !!!
xoxo
Bougatsaki_Iw






2 σχόλια: